Drazí příznivci extravagance a latexu,

protože už vás bereme jako naší druhou rodinu, chceme vám vysvětlit, proč jsme se opět přejmenovali, i vás ujistit, že se nic podstatného nezmění. Nebyl to tentokrát náš nápad, ale nápad nejmenované korporace, která koliduje s původním názvem naší značky. Nechceme vás zatěžovat nudnými detaily, prostě do třetice všeho dobrého a opravdu doufáme, že třetí název bude už ten pravý a navždy.

Děje se však to, že celá naše značka musela projít kompletním rebrandingem a to znamená nemalé finanční náklady, nemluvě o času, který tomu musíme věnovat. Proto vás prosíme; pokud už delší dobu přemýšlíte nad pořízením nového latexového kousku nebo třeba doplňku z PVC, teď je ten pravý čas. Opravdu nám svým nákupem pomůžete hned dvakrát, zalepíme díry vzniklé tímto problémem a nebudeme muset odkládat některé novinky, které jsme pro vás poslední rok chystali. Budeme moc rádi, když o nás řeknete svým přátelům a známým a pomůžete nám tak překonat tuhle nečekanou krizi.

Každopádně rozhodně nekončíme, jen zatneme zuby a jedeme dál. Vlastně musíme, protože kde byste si pak pořizovali svoje outfity! Sledujte náš blog, postupně budeme všechno pouštět ven a máte se opravdu na co těšit.

Oddia tým

Powiązane produkty

Dodano do listy życzeń

 

 

100 CZK

dla Twojego pierwszego zakupu

Tylko dla zamówień powyżej 1000 CZK

Subskrybując, zgadzasz się z naszą Polityką Prywatności i wyrażasz zgodę na otrzymywanie naszych ofert drogą elektroniczną.

Przeczytaj naszą Politykę Prywatności