Latexové ruce s pouty se zámečkem ve tvaru srdce

Už za pár dnů se otevřou pro všechny příznivce extravagance, erotiky a BDSM brány Prague Fetish Weekendu, který každoročně pořádá Hell Events a legendární studio HELL. Letos se bohužel nezúčastníme tradičního pátečního fetish marketu, protože nám spoustu času zabrala změna naší značky na nový brand Oddia. Ale pokud stále nemáte připravený svůj outfit, rozhodně vás na Fetish Weekend oblékneme! Umíme si svižně poradit prakticky se vším a zachránit i ty největší opozdilce.

 

V Oddia e-shopu je pro vás připravena spousta latexových šatů, spodního prádla, bodysuitů, catsuitů, rukavic a punčoch, a to jak v nesmrtelné černé barvě, tak i v pastelových nebo „nude“ odstínech. Můžete samozřejmě jen vytunit svůj outfit z předchozích ročníků tak, aby splňoval požadovaný dress code PFW. Kromě latexových oděvů u nás najdete řadu veganských postrojů, chokerů a dokonce kabelek. Zaujmout by vás mohla nová sekce veganských BDSM pomůcek, kde najdete luxusní PVC korzety a samozřejmě obojky a pouta.

 

Pokud chcete vlastní originální model nebo doplněk, napište nám prosím přes kontaktní formulář nebo zavolejte na tel. +420731801413, kde se vám rádi budeme věnovat. Dohodneme všechny podrobnosti individuálně, abyste byli naprosto spokojení a mohli si užít PFW na plné pecky. Jen prosíme, ozvěte se nám co nejdříve, ať si můžeme dát fakt záležet!

Těšíme se na vás,

Oddia tým

Pridané do zoznamu želaní

 

 

100 Kč

na váš prvý nákup

Iba pre objednávky nad 1000 Kč

Prihlásením súhlasíte s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a súhlasíte s prijímaním našich ponúk e-mailom.

Prečítajte si naše Zásady ochrany osobných údajov